發新話題

雅文既攝影集分享會...

引用:
原帖由 ~樂兒~ 於 2010-2-5 08:23 PM 發表 3 A  e+ p$ g+ w" g1 q% M( i

+ t8 N- i$ b+ g8 |$ s: H; B8 w2 i6 D* ]: ?! g
咁慘/_\唔知有無人都帶呢=]
# B; F( W' @; i/ S$ B係咪呀?!
7 @8 J: \  f$ b$ A我又拎 我全部都係到xd

如果雅文係暑假搞就好....

引用:
原帖由 Man 於 2010-2-5 12:28 AM 發表
" ]* Y5 f" a4 f& k5 c' I- [8 a) _" X4 G) |- V* P
阿皮你係咪去?:" />
2 y2 X  o. ?0 r" H; S8 g
" d7 G! x' t" O; E2 o
哈哈..... 考慮中.... xDDDDD"
我們的《承諾》!!

最後結論會唔會舉牌?
$ y; j% r. N* ~  |& Gbtw我都想認識下大家哈哈
9 Y+ O0 V# D) _因為我係你地面前係極生面孔

講真我覺得雅文會比較想我地欣賞佢既作品,佢既意義多過佢既人(因為佢已經晤係歌手~)& A+ B- p, g: `' U1 P/ W( y) g
雖然我無咁既勸力...但都覺得晤需要舉牌& i- U% \! c7 ], F; u" f. |
大家到時都係做個理智既攝影學生吧!!

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-6 06:31 PM 發表 4 P. ?5 f# C. f8 N; U3 L' r8 k
講真我覺得雅文會比較想我地欣賞佢既作品,佢既意義多過佢既人(因為佢已經晤係歌手~)
, U% k. D7 h, {) K雖然我無咁既勸力...但都覺得晤需要舉牌
8 I: p8 ]5 n; O% V- k2 P大家到時都係做個理智既攝影學生吧!!
! y! S3 X) O1 g9 ]4 x明白了 雅文話買攝影集會送LS牛仔布料袋仔 # l7 l+ [* d6 w9 L
但係我一開始已經買左喇& \6 T) h6 u/ V) f
我仲係記得預訂所以有簽名 ! x! f% q5 j- G; S! Z! u5 ~, }7 E
有人同我一樣嗎?

引用:
原帖由 rosemary47 於 2010-2-6 10:27 AM 發表 6 U& ~: ^, N( J" U% m$ L, P

W) r" k+ \2 j6 h* d  u8 j) g係咪呀?!2 S5 a2 w5 S4 M. C9 t+ A
我又拎 我全部都係到xd
# y0 L0 u' X; X* b+ `- u5 V& O5 u
3 ?7 \" I, H" \4 [
好呀.我都帶=]

引用:
原帖由 TENG=] 於 2010-2-6 06:55 PM 發表 明白了 雅文話買攝影集會送LS牛仔布料袋仔 但係我一開始已經買左喇我仲係記得預訂所以有簽名 有人同我一樣嗎?
$ c; h9 z6 E" I, j% x8 _果時排咁耐隊
- C, Y" ], \; Z+ z0 Z點會唔記得XD

引用:
原帖由 雜果冰 於 2010-2-6 09:25 PM 發表 " t# ?" E) A" v" L0 x
9 g1 {  ^/ f7 E( u
果時排咁耐隊
2 g( T% }) C/ e* h點會唔記得XD
( F: f" h6 \$ h2 f4 j8 U% g+ i) W/ L5 ^' I& H
果陣我仲成日去書店問'有無貨有無貨?': t8 c: N2 P7 R. Z* l- Q, e4 i# A; u9 E
佢都認得我喇

幾個鐘之後就係啦喎XD

發新話題