發新話題

雅文既攝影集分享會...

引用:
原帖由 *~紙皮~* 於 2010-2-3 11:13 PM 發表
& ?8 ~1 d8 b) }: p1 e. }5 {; p$ u: ^, K. y: t
, v) |0 z# {1 n. B8 [
唔o係我度呀...
9 Y3 ]# M6 c  T  M同埋哩個唔係一個需要嗌既function,- p1 m- o" a! i1 ?: J1 c/ D
所以無牌都沒太大問題 =]
) j; D- H3 h+ h  T7 ]
阿皮你係咪去?
擒星無絕望,希望在拼搏!!!

引用:
原帖由 ~樂兒~ 於 2010-2-4 09:17 PM 發表
0 A$ Y8 H% O( I+ I0 l+ `1 V+ z0 {7 v) ]) F( b: j, M% I

! F& C7 J5 i3 H+ ~! f' D6 ?# `我無呀.同埋咁多fans我同你最fd嫁啦=)
: [4 u$ t+ @: A我add左你forum個e-mail...如果晤係你比你e-mail我呀
( ^, H2 G  T4 |* x; P5 u同埋你個提議都好呀...不過之前晤想比家人知
) p2 L& S8 A3 I我有D已經送左比人啦...{痛心}

引用:
原帖由 雜果冰 於 2010-2-4 09:54 PM 發表
! ]; B7 G: j) f哈哈
( P3 r8 W3 D3 b" m0 b3 T9 }  q$ o果個應該唔係叫雜果冰+ t1 {) }6 W7 N& a+ Z7 R
佢叫MATTHEW
6 o' t. x) T9 w2 _哈哈
: b2 G6 u2 U$ k4 m2 Y" T, m* w# D
咦你又知佢叫MATTHEW...?佢識佢架??@@{做咩偷睇我facebook既野><}8 O% @9 b1 \( b+ Z' Z- l7 C3 t
至於影相既野...希望真係真喇" e$ @" r. o8 D+ L) h
但我估今次都幾多人會去...

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-5 06:33 PM 發表 4 ?" j5 P4 \) u9 e: D
- D1 p' z( u, i  {  p
我add左你forum個e-mail...如果晤係你比你e-mail我呀! A7 D6 {1 N7 K4 g6 j) T
同埋你個提議都好呀...不過之前晤想比家人知
/ L* k+ p( p" l我有D已經送左比人啦...{痛心}
8 c: U. G- O; L3 C
. M5 H+ p" k* [: v咁慘/_\唔知有無人都帶呢=]

難得雅文再次有活動當然會去啦- x; H: V9 T/ e- [6 Z( B& E
9 k' a$ k8 L3 K! l6 @: t
其實我覺得個日除咗FANS外應該會好多其他鐘意雅文的人會去
1 Y. Y4 x; Z! O: p) X4 h/ h$ i
7 V+ _; t; w! h我覺得雅文應該唔會幫我地簽名
: e# a5 V& e9 V) ?
9 `; z- Z$ A7 d8 ?4 @# \- k始終呢個只係攝影會分享會

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-5 06:36 PM 發表 咦你又知佢叫MATTHEW...?佢識佢架??@@{做咩偷睇我facebook既野>
雅文FANS係比較神通廣大XD

引用:
原帖由 ~樂兒~ 於 2010-2-5 08:23 PM 發表 咁慘/_\唔知有無人都帶呢=]
你係MSN同我SAY過HI
' r# b$ g6 E" V2 {0 R果時係咪想問我去唔去呢XD

引用:
原帖由 elsawing 於 2010-2-5 09:37 PM 發表 難得雅文再次有活動當然會去啦其實我覺得個日除咗FANS外應該會好多其他鐘意雅文的人會去我覺得雅文應該唔會幫我地簽名始終呢個只係攝影會分享會
個個都覺得雅文唔會簽=__=

我又去._.
* @: I' H  U9 C3 D樂兒 松鼠 我記得你地嫁XD/ N+ X, }9 \& K! a

, r9 H& U% S3 B好耐無出好期待; D3 K. u# r; K: k7 ~! ~
我地約個時間啦~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 雜果冰 於 2010-2-6 03:58 AM 發表
# [0 k' J* A! s2 v3 O) v個個都覺得雅文唔會簽=__=
/ x+ M1 ?, `) l* ~# ~
我都係咁話-_-8 g* g/ i, b# V% d  H8 ^
我覺得影相都吾可以: x# j, `9 R( H: H- |& j3 `
哈 都吾係歌手啦4 h) X9 ~9 U' j6 z4 Q
咁樣做好難為雅文啦

發新話題