發新話題

雅文既攝影集分享會...

回復 29# 的帖子

應該都會幾多人去
6 q- e. E- g$ G) u# X係呀 讀緊書

唔知果日會唔會簽名呢( `8 W5 q8 R$ s" v9 g' R& C9 A4 Z, T
我仲有don&mandy既碟未簽
5 ?* J- k' r; Gmandy個人既碟就簽曬
# |) S, W3 j. h2 D! ~好想佢簽返. . .

我覺得雅文應該會簽既XD

引用:
原帖由 ~樂兒~ 於 2010-2-3 10:43 PM 發表 ; v& N) @: x4 T* E

, c6 t, g1 G& A9 g. ]
( G" j9 `, @. v( E0 p小松鼠.我搵到你啦=]
5 u7 p& p- ~% N1 e, t8 u& v7 y我打比你.你個電話又取消左.
, X3 Q: D9 s, v! s/ y  Z1 G不如我地大家一齊去呀.
8 A' |' {/ |: [0 A
6 ^4 z3 S! h9 ^4 O3 V其實我本身約左一個朋友,而佢又戴一個我晤識既朋友7 k- b( i! l5 P# O; H% L3 P
你晤介意都可以一齊呀...反正我地兩個同佢地兩個都無咁怪
5 `+ N8 e* w6 }+ m0 `; E同大家都係鍾意雅文既=]
7 y& Z. ~' R: Y" \6 i$ p不過你有無約其他人先....??

引用:
原帖由 雜果冰 於 2010-2-4 01:57 AM 發表 * N3 u* w  s- M; j0 ~
我唔記得
5 t7 [" [" z- P; ]7 t, Z哈哈哈
7 c' ?2 U8 w) \: n1 Y
我都晤太記得你了...; v* @2 l. t9 w$ e5 Z, n, R/ S
不過好似有個叫雜果冰既人sibling左做我呀哥囉(facebook)...9 V6 R! d. f* E3 v6 s/ F, ^* @
XDD

引用:
原帖由 2310-ken 於 2010-2-4 01:12 PM 發表
7 A5 t4 ?. D- u/ \/ S( M唔知果日會唔會簽名呢
% \  U+ G# Q# S, d我仲有don&mandy既碟未簽! j# Z. j/ N* [5 E
mandy個人既碟就簽曬8 w2 [+ k" x' C; U; G- y
好想佢簽返. . .
& d; a  U1 X+ x, L" v講真我覺得佢今次晤會...9 [2 f3 z2 u9 g0 M% w+ ^7 s, @
因為佢已經晤算係歌手無必要幫我地做呢D事...' O  V  w+ J4 C; o0 T0 p7 `" A4 \
再者...記晤記得雅文xanga都話見到香港fans嚇到走左=v=

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-4 06:39 PM 發表 3 ^$ u2 Q  m/ ~3 D0 R# n2 [1 O) I
4 H3 S% W/ F: S" I1 r
, Z2 l& z" i, ~  K, [9 w
其實我本身約左一個朋友,而佢又戴一個我晤識既朋友
# R7 i. E: P) }7 D你晤介意都可以一齊呀...反正我地兩個同佢地兩個都無咁怪
4 u0 V- c9 ~9 v& a同大家都係鍾意雅文既=]6 T; u. N  r( n0 b9 ^
不過你有無約其他人先....??
& I% }3 y* u  U; b; t9 I
6 ?3 n% j# d. R. {
我無呀.同埋咁多fans我同你最fd嫁啦=)

其實有無人識路呀?: @7 n7 @4 s* r6 Z1 G1 W. K, g
不如我地約係一個地鐵站等.再一齊過去呀 4 J5 V6 M5 Z7 r+ x' z" C  g
同埋我之前提議既一齊分享雅文報紙雜誌* o- d: }, k7 ^! [
有無人和議呀._.

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-4 06:41 PM 發表 我都晤太記得你了...不過好似有個叫雜果冰既人sibling左做我呀哥囉(facebook)...XDD
哈哈
, ~& E7 R) F1 w( C9 k果個應該唔係叫雜果冰
) V) X. n4 K' J4 \2 b佢叫MATTHEW / O% ^% d( Z, G. K+ Q+ @" L' n7 a; e
哈哈

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-4 06:43 PM 發表 講真我覺得佢今次晤會...因為佢已經晤算係歌手無必要幫我地做呢D事...再者...記晤記得雅文xanga都話見到香港fans嚇到走左=v=
其實我真係唔記得雅文有咁打過-___-
% v- @4 H" e$ m1 p; u/ ?1 T但係我諗佢應該唔係咁既意思掛0 U7 K' v; v; c" Z2 Y
咁呢個都算係公開活動
( t1 ?) o% e) T) W- Z我相信佢都一定會預左有FANS啦; m; j3 R/ M9 a$ Y" k
所以我就覺得會簽到啦

發新話題