發新話題

雅文既攝影集分享會...

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-3 07:01 PM 發表 ! x7 q! u6 m5 S  Y0 x1 Y
會去呀....!!=]& w7 N7 a6 x' b7 E
(重有無人記得我呢其實...)
4 h  l0 T$ y- b+ m+ i" Y/ {
% V  u# _* i/ y# B: N: e* |) P9 H' Y# F
小松鼠.我搵到你啦=]
1 a9 ^, c6 Y2 E5 M我打比你.你個電話又取消左.8 H2 L+ ^9 E: m2 `& d
不如我地大家一齊去呀.

引用:
原帖由 雜果冰 於 2010-2-3 01:41 AM 發表
7 x. |5 G4 k5 c; Q我反而記得樂兒...3 d+ C) h4 F0 j- \5 P; h
我見我有D FC FD都諗住去9 |1 z* H% O' b
睇下你地會唔會JOIN埋佢地
# M8 t" ?7 D" f* H& Z
% f- c. I' a# p+ ?# C. j
哈哈.我都記得你呀=)

不如我地大家一齊去呀=)$ v; N4 \  k) ^( }
都咁多年無見過.哈哈+ _; v  I5 L& u0 r, Q" ~  v
識都變左唔識啦..
2 Q6 I1 l5 X: A7 Y+ Y, o我有個提議呀.不如我地個日呢帶哂我地咁耐以呢! p! T5 R; ^: I, I0 \* L
儲既雅文剪報同雜誌.一齊交換睇下呀._.

引用:
原帖由 2310-ken 於 2010-2-3 07:44 PM 發表 $ C' c0 v# {  B- A  Z4 Y
會唔會舉牌做勢
0 u4 A! ?" ]1 F( ^8 T
# C+ h* g+ g( j. E我都想wo._.不過..d牌係邊到..紙皮到嗎?

引用:
原帖由 ~樂兒~ 於 2010-2-3 10:47 PM 發表
) }: {$ S2 q2 k2 C1 D* K- r8 W' R1 f& {: y# L
9 F4 K9 L+ z$ o. b0 {
我都想wo._.不過..d牌係邊到..紙皮到嗎?
1 v$ T% d1 A( ~5 V* z" E  S# c, |8 Q' c$ f
! E! I* S. t# G; s- A/ v; ]* e唔o係我度呀...
, t* J% c% z5 E7 W/ c, N8 B2 @同埋哩個唔係一個需要嗌既function," \  u& _, ?+ S0 Z
所以無牌都沒太大問題 =]
我們的《承諾》!!

回復 13# 的帖子

雜果冰 你會去嗎

其實我都想去3 U- p) Y/ L3 V! i) A
但係我而家係地球既另一面....
) N2 S7 b6 @# A0 R等我叫埋FB D FD 上埋黎呢到一齊傾啦
2 M  I, h2 f# @8 W  Q難得雅文有FUN

回復 16# 的帖子

都記得 有啲印像

回復 27# 的帖子

是呢 是呢 難得有FUN呀% K9 \8 {! x+ i/ p
吾知個日多吾多fc嘅人去呢
3 V% B( C( o2 ^0 O係喎 雜果冰我也很久沒上來
  }8 b0 t& s+ H5 N- e0 x4 u你是過去那邊讀書嗎

引用:
原帖由 小松鼠 於 2010-2-3 07:01 PM 發表 會去呀....!!=](重有無人記得我呢其實...)
我唔記得
7 D- D8 L* f1 B- C) z哈哈哈

發新話題