發新話題

[閒聊] 給don的留言~~~

唱歌好正呀,
加油加油,

DON~~

其實我淨係見過你一次架咋..
不過唔知你記唔記得我係邊個呢﹖﹗
你仲記唔記得上年聖誕0係黃埔CD warehouse有個人好興奮走埋黎同你傾計﹖
我0係紐西蘭讀緊書..所以出唔到function~
我今年年尾返黎我希望可以出到啦﹗﹗

你地要繼續努力﹗﹗
好快就可以有你地隻碟啦﹗﹗
小心身體﹗﹗仲有要好好照顧mandy呀﹗﹗﹗

康美 joan oli 至愛的don:

吾經吾覺我都認識左你差不多年半了...我識你仲先過雅文呀...
識你個時到而家都覺得你好好人...又玩得喎~~絕對係靚仔一名...
自從跟了雅文後...同你接觸得更多呀...而家慣左成日見到你...
而你同雅文一齊出左兩隻碟了...好多人都慣左你地兩個一齊工作...
所以我希望你地繼續合作下去吧...
真的...你要照顧雅文呀...你都知佢成日都吾識照顧自己啦...我相信你做到的...
其實你知我叫咩名字呀...我吾係叫o靚仔呀...哈哈

最後康美叫我讚佢好好人喎~~你信吾信呀????

Dearest my Don :

一句到尾 : 一日為 Don fan士   終生為 Don fan士

heheeee......看我 ! 多忠心 !     

Amanda

Yes ar !  多点浦頭啦 免得我們 常似 向西北風說話 ma ..... .......呼呼呼.......

amanda again

從"四葉草"時我已經開始留意你,再得到消息你會同Mandy情侶檔出碟,
不過有段時間我把你忘掉了,對不起!!,不過我已永遠都會默默支持你!!
多謝你幫我簽名,又同我合照!!
唔知你仲記唔記得我呢??
在8月27日你在慈雲山中心工作的時候,
你在後台幫我地簽名~
我有給你簽的!!我仲同你合照的!!!
希望你記得我啦!!!><"

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

dear don,

阿don,
我岩岩開始鍾意你呀,,
你唱歌好好聽呀***
我依家成日聽嫁!!!!!
同埋有樣野好想同你講,,,
你好令仔呀###
∼^^∼
努力呀don,,
十卜你嫁我!
希望你睇到我既留言啦**

比阿DON唧話

hi don 我系你餉廣州唧fas啊 今年16歲 嚴嚴讀職中(職業學校)雖然我人餉廣州 但我都好留意你+ 不過 我縂未稱得上超級fas但我都會系忠實fas 我由『四葉草』果時已經鍾意你+喇 由果時開此到e+睇住你一步一步感進步 成功 我真系好開心吖 你之前黎廣州果時最衰我要番學 如果唔系我一定會去捧你場+ 你幾時會再黎啊?希望唔好又撞正番學喇    講住感多先啦 我會多D上黎+喇

对DON说!

DON哦```看着大家的留言都是粤语``可是我不会
我是从一年前看十兄弟发现你的!好乖呀你! 哈哈
不管现在怎样你都要努力哦!相信你一定可以守得云开见月明的!
这么多DON的FF在这里!很高兴认识大家!
我开始也不接受你和MANDY一起 不过现在我好喜欢你们两个`
MANDY也好漂亮!好可爱!
我会支持你们的!加油哦 多唱好歌多多的拍电视剧,你在电视剧里最好看!
支持!支持!还是支持!

Dear Don*=]]
琴日係世界心臟日見到你...真係好開心...!!!
我係第一次見你...對你哩講我係個好陌生既fan吧!!
當我要求你同我影相個陣..我真係覺得你好nice!!
今次既陌生..真係好希望你會有印象記得我e個陌生既fan..
個日我係waer一件黑色褸既14歲細路女...
仲同你講:「我岩岩先開始中意你ga!!」
有d白痴的一句說話...係咪呢?!
咁陌生可能你會唔記得啦 ...嗚嗚..
我以後要去多d你既function先得...
可惜機會唔係好多...因為baba mama都有d反對ga >"<
第一次見你既印象我一定唔會唔記得..!!
其實我有好多野都想問你...但係一見到你個腦就空白一片啦
因為實在太開心啦!!!
其實你咁忙...可能都睇唔到我e篇野...
如果你真係睇左...雖然可能冇回覆..但係我真係會覺得好開心
希望第日你同fans見面個時我都有份去到啦

winnie---牙程上
好愛Don牙!!! >33<

發新話題