發新話題

[閒聊] 給don的留言~~~

For Don少
我想問下你...你有否在百度吧上留言呢...??
之於d留言~我遲d再寫俾你

大家可以放心喔!!!!
在百度留言板是的而且確是阿don呀!!!
放心放心∼∼

[/fly]

TO我最愛的DON少 李逸朗 =]

DON,,我雖然未入FANS CLUB 但係我真係好鍾意你的
相信係不久既將來我媽媽會批准我入的~=]

DON,,我只是出過 兩次 FUNCTION而已
相信你對我沒印象吧,,
第一次FUN係十兄弟的FUN (同你握過手的^^短頭髮的女生)
第二次係有關2月情人節的FUN =]

第一次認識你係睇四葉草
當時都未算好鍾意你,,直至聽到你既歌"愛上你的愛"
我就比你既歌聲吸引住^^
之後既"某某" "心軟"都好好聽!!
更加迷上你TIM!!所以而家就 超級超級X100000 鍾意你LU^^

我叫WINNIE,,我D FD叫我做WIN神,,(XPP是有特別含意的)
希望你會記得我
記得有個FANS叫WIN神!! =]

給 Don 的 

..我是少見的台灣人  

我也很少迷香港歌手的 ~ 

直到 聽到 Don "愛上你的愛" 

跟這個論壇  

開始有股衝勁想要支持你 ^O^ 

也認真的在學香港話 XD  

雖然只是初學者 

或許在台灣這邊,想得到你的資訊會少一點 

不知道你們會不會發國語專輯呢 -x-? 

希望能發國語專輯,來台灣跟支持你們的歌迷朋友見面 ^^ 

充滿期待呢  

不過 , 永遠支持你; 

才是我最大的方向 ..  耶。 

哈  我也是台灣人

在台灣  會認識到Don 是因為十兄弟
第一次看到奀皮四  看到老四看著小籣的笑容
哇  真是好可愛的男生  帶點頑皮  給我蠻深的印象
後來為了看奀皮四  才開始看十兄弟

看到其他人與Don的留言
知道發生了蠻多事
但是看到大家都這麼支持你
那就沒什麼好擔心的了
再大再多的事情也都會過去的

精神喊話一下   加油  加油  加油
雖然我人在台灣  但是我會在精神上支持你的
因為工作加上唸書  比較沒辦法離開台灣
但我還是希望有一天可看到你本人
最後祝你永遠開心快樂
彼此加油

PS.真是sorry,我不太會說話,如有不好的地方,請見諒...

May
愛一個人是一種感覺。
不愛一個人,卻是事實。
事實容易解釋,感覺卻難以言喻。

引用:
原帖由 五月的魚兒 於 2006-8-14 10:56 AM 發表
哈  我也是台灣人

在台灣  會認識到Don 是因為十兄弟
第一次看到奀皮四  看到老四看著小籣的笑容
哇  真是好可愛的男生  帶點頑皮  給我蠻深的印象
後來為了看奀皮四  才開始看十兄弟

看到其他人與Do ...
哇哈哈,找到台灣人;嗨 

對阿,他演的十兄弟,很好看耶;可是快完結篇了 

希望 Don  趕快有新的作品在台灣播出 

永遠支持 Don  ^   ^

呀 Don ... 希望你既打波技術一路要去進步呀...上次睇你既打波既比賽好精彩呀.你既空哂位走藍好勁呀...我更講...你應該知我係邊個啦...問你幾時去打波個個...期待你既新碟 8 月 17 號呀...出活動時再見你啦...
( 0~_~0 )  ( ~^--^~ )

阿don ```我系第一次俾留言你噶``希望你可以睇到拉``
           我中意佐你都有3.4年拉```我系<一屋两家三姓人>度中意佐你噶``你好可爱啊``
                我好想亲眼看到你啊` 好可惜啊`上次去香港看唔到你``好伤心啊``
                        下次我希望可以看到你拉`

祝`
                                                                                                     事业顺利
                                                                                                               身体健康
我好中意阿don噶`

引用:
原帖由 fefe801102 於 2006-8-14 12:39 PM 發表

哇哈哈,找到台灣人;嗨 

對阿,他演的十兄弟,很好看耶;可是快完結篇了 

希望 Don  趕快有新的作品在台灣播出 

永遠支持 Don  ^   ^  
恩  很高興認識你
我是在台中的  你呢

十兄弟真的好好看喔  可是明天就完結篇了  
內心真的很矛盾  想快點知道結局  但是又怕以後看不到十兄弟

其實  我蠻生TVBS-G的氣了
常常為了轉播其他節目就停播十兄弟
如果造正常播  十兄弟在上禮拜就完結篇了
不知  Don有沒有機會來台灣
期待  期待  期待

May
愛一個人是一種感覺。
不愛一個人,卻是事實。
事實容易解釋,感覺卻難以言喻。

引用:
原帖由 五月的魚兒 於 2006-8-14 09:49 PM 發表

恩  很高興認識你
我是在台中的  你呢

十兄弟真的好好看喔  可是明天就完結篇了  
內心真的很矛盾  想快點知道結局  但是又怕以後看不到十兄弟

其實  我蠻生TVBS-G的氣了
常常為了轉播其他節 ...
我也是;很高興認識你 ^   ^

嘎嘎,我是高雄人 

其實還蠻遠的耶; 今天就要完結篇了。 

不知道,何時才能再看見 Don 的 戲劇 在台灣 播出 -z-:

萬分期待呢  

for Don
      請問你們有沒有機會來台灣發片呢?

DON::
其實我支持你既日子並不長,
不過我真係好鍾意你同MANDY架!!
因為你地教識我好多野,改變左我好多睇法!嘻,,好多謝你!=]
仲有,,你地仲好好人,,
記得上次出FUNTION支持你同MANDY,
我同我個朋友都好想同你影相,
但係又唔敢嗌,因為好驚比你拒絕,
但係最後你都有同我地影,仲一D架子都無,
我真係好感動呀T_T

我會永遠支持你同MANDY!!
17號就出碟啦,,我一定會買架!!
仲要搵你同MANDY簽名,,XDD

FANS婉雯

發新話題