14 12
發新話題

[注意]籌集2006年度論壇營運資金(已入數者請留名)

[注意]籌集2006年度論壇營運資金(已入數者請留名)

一直以來,MF都是本著免費服務精神為大家提供一個妥善的交流空間,但單靠一人獨力支持是不可能有今天的MF。本站自2003年起開始每年向會員籌集捐助以維持本站的運作,唯每年捐助都反應欠佳,以至一直未能升級網存空間至更大容量,更勿論有足夠儲備應付次年開支。網站空間將於12月20日到期(需於七日前付費),現急需籌集足夠資金以維持MF的運作!

目前使用的空間年費要$500(350MB),但為應付未來的需求(如容許上傳更多相片),現希望升級至年費$800(600MB)的空間,故此希望能籌得$700左右以便升級更大的空間,方便大家。

已入數者請留名講低捐左幾多及留低入數紙號碼以便核實(為方便統計,最低捐款額為$10,最高$200,如欲捐更多者請直接PM我)。

所有捐款者會被記錄,留待日後頒獎!

[box=#FEFEFE]請入數至擢袘行:
帳戶: 014-7-084040
擁有人: LEE SUNG HO
←問清楚個戶口擁有人係咪呢個名,以免入錯鬙h人]個戶口
[/box]

2006年度捐款者
                          $
超人力             200
                       ̄ ̄
  實收:             200

$200-------Alan

$200-------力力
只願自己的義務可以服務於每位喜歡及欣賞Mandy的人!

兩位咁有心,
搞到我好唔好意思tim.......
sor 呀 Man.....
arm arm 收到消息我又要儲$去trip........
上年去完美國開conference今次又要上北京開.........
乘天地之正,御六氣之辯,以游于無窮,是為逍遙

引用:
Originally posted by Alan~~ at 2005-11-1 08:24 PM:
$200-------Alan
引用:
Originally posted by 超人力 at 2005-11-2 01:06 AM:
$200-------力力
請問兩位係咪已經入左數因為打簿仲未有......
引用:
Originally posted by ywchoman at 2005-11-4 11:30 PM:
兩位咁有心,
arm arm 收到消息我又要儲$去trip........
上年去完美國開conference今次又要上北京開.........
Never mind
擒星無絕望,希望在拼搏!!!

引用:
Originally posted by ywchoman at 2005-11-4 11:30 PM:
兩位咁有心,
加油呀ywchoman^^
引用:
Originally posted by Man at 2005-11-5 11:32 AM:
請問兩位係咪已經入左數因為打簿仲未有......
Sorry,未入!我會於一星期內入數俾你^^!

引用:
Originally posted by 超人力 at 2005-11-5 03:50 PM:

me2

引用:
Originally posted by 超人力 at 2005-11-5 03:50 PM:

加油呀ywchoman^^

引用:
Originally posted by Alan~~ at 2005-11-7 10:00 PM:

me2
OKOK......waiting for you two
Thx for X100000000000000000000000000000000000...............
擒星無絕望,希望在拼搏!!!

我今朝早過佐數喇^^!Sorry呀,拖佐咁耐先至入
款項:$200       入數紙備考:579F

2006年1月7日個function你去唔去嫁
你去既話我係個日比你
我唔想去入數,怕麻煩,唔想等
入數妥5:30關,未放學

14 12
發新話題