29 123
發新話題

[注意]ella最新電視廣告~!

[注意]ella最新電視廣告~!

ella的最新電視廣告已經係10月1日開始播放啦 係幫一間手提電話賣廣告(有留意ella新聞的朋友都應該知道ella係邊一品牌的代言人),廣告內還播放出ella的全新主打歌<什麼什麼>,大家一定要留係電視前留意啦

p.s. 我已經係10月1日晚睇過.....影得好靚啊

[ Last edited by 藍嵐 on 2005-10-3 at 12:09 PM ]

引用:
Originally posted by 藍嵐 at 10/3/05 12:08:
ella的最新電視廣告已經係10月1日開始播放啦 係幫一間手提電話賣廣告(有留意ella新聞的朋友都應該知道ella係邊一品牌的代言人),廣告內還播放出ella的全新主打歌<什麼什麼>,大家一定要留係電視前留意 ...
又真是影得很靚呀!^^
以誠信、客觀公正、公平、公開為先!^^

下...
我無影到....今晚睇電視先得!

aw...i want to see but me not in hk
!!!!LOVE ELLA!!!!

我睇中左果部電話呀!!

我睇電視果時都睇到ar,好令
[img][http://upload.ysk.hk/upload/photo/200805-1211029832-PaUc9Z03LE.jpg/[img]

引用:
Originally posted by Nam at 2005-10-4 09:31 PM:
我睇中左果部電話呀!!
真架

引用:
Originally posted by 藍嵐 at 10/4/05 23:06:

真架
那一定是韓國Bellwave(內地稱:貝爾威夫)名牌的^^

[ Last edited by diamond_simon on 2005-10-4 at 11:19 PM ]
以誠信、客觀公正、公平、公開為先!^^

引用:
Originally posted by diamond_simon at 2005-10-4 11:14 PM:

那一定是韓國Bellwave(內地稱:貝爾威夫)名牌的^^

[ Last edited by diamond_simon on 2005-10-4 at 11:19 PM ]
我知呀=.="" ella係做呢隻牌子代言人咋嘛

thx~

29 123
發新話題