23 123
發新話題

[注意]籌集資金(已提供銀行戶口俾大家入錢)

[注意]籌集資金(已提供銀行戶口俾大家入錢)

MF的網站空間將於12月尾到期,現急需籌集足夠資金以維持MF的運作!!!

目前使用的空間年費要$500(350MB),但為應付未來的需求(如開放頭像上傳功能、容許上傳更多相片等),現希望升級至年費$800(600MB)的空間,故此希望能籌得至少$600以便升級更大的空間,方便大家。

如欲捐款者請留名講低會捐幾多(最低捐款額$10,最高$150,如欲捐更多者請直接PM我)。

希望今年能籌得足夠善款,我會提供更多MF獨有的服務答謝各位支持!

[box=#CCCCFF]請入數至擢袘行:
帳戶: 014-7-084040
擁有人: LEE SUNG HO
←問清楚個戶口擁有人係咪呢個名,以免入錯鬙h人]個戶口
[/box]
捐款者

$
【海狗】            40(已確認收到)
  超人力           200(已確認收到)
  Yuko               30(已確認收到)
                       ̄ ̄
  實收:              270

擒星無絕望,希望在拼搏!!!

點給money你呀?
if你唔介意,我可以give mf 錢的,幾萬.幾十萬我都唔mind架!XDD!

[ Last edited by karmen on 2004-11-21 at 11:44 AM ]

我願捐款HK$150.00
只願自己的義務可以服務於每位喜歡及欣賞Mandy的人!

sorry!我先得個六年級!每星期先得15元,我有戶口,但本簿在my mum度,我又唔識入!sorry,sorry,sorry!

可吾可以寄錢比你,得ge我比25-30-0-
㊣◇MF街坊福利會◆㊣

引用:
Originally posted by karmen at 2004-11-22 09:44 AM:
sorry!我先得個六年級!每星期先得15元,我有戶口,但本簿在my mum度,我又唔識入!sorry,sorry,sorry!
唔緊要
引用:
Originally posted by Yuko at 2004-11-22 03:13 PM:
可吾可以寄錢比你,得ge我比25-30-0-
寄錢?(似乎唔係咁好~好似唔俾郵寄現金)
你會唔會去24號果個EEG Showroom Opening?如果去可以到時俾我

引用:
Originally posted by Man at 22-11-2004 03:59 PM:
寄錢?(似乎唔係咁好~好似唔俾郵寄現金)
你會唔會去24號果個EEG Showroom Opening?如果去可以到時俾我
hkflash畫版都可以郵寄現金-0-

我吾得閒+吾識路=.="""
㊣◇MF街坊福利會◆㊣

$200....

引用:
Originally posted by Yuko at 2004-11-22 05:11 PM:
hkflash畫版都可以郵寄現金-0-

我吾得閒+吾識路=.="""
OK~咁我遲下PM我個地址俾你

過數??我母上會見到本紅簿仔有支出...唔得...
寄錢??我母上+父上會見到....都唔得....

總之俾我家人知我俾錢你一定殺死我....有咩方法唔會俾佢地知...
講真..頂多$50極限...
★㊣◇MF街坊福利會◆㊣☆
有適當的權利便有適當的義務;
請不要因過大的權利而漠視你的義務;
也不要因過多的義務而渴求更多的權利

我知我說的話是膚淺的,是無聊的,是沒有建設性的,是廢話來的,但,我也會繼續說的

23 123
發新話題